Wil jij die bonus van € 100 en 0 free spins bij BetCity?

Splitsen

Als de eerste twee kaarten die je krijgt gelijk zijn qua waarde dan mag je deze splitsen. De twee kaarten worden dan twee nieuwe handen. Er is dan een extra inzet nodig voor de nieuwe hand. Wanneer je twee tienen wordt gedeeld dan mag je deze bijvoorbeeld splitsen. Hetzelfde geldt voor een tien en een boer, aangezien deze dezelfde waarde hebben. Als je twee Azen wilt splitsen dan mag je normaal gesproken maar één extra kaart ontvangen per Aas. Als je dan vervolgens een kaart met de waarde 10 erbij krijgt dan geldt dit niet als een blackjack maar een 21 hand.

LogoCasinoBonusFree SpinsSpelen
BetCityBetCity€ 1000Speel nu
Circus.nlCircus.nl0100Speel nu
Jacks.nlJacks.nl€ 1000Speel nu

Blackjack Tips – Splitsen


Altijd Azen splitsen
Het splitsen van twee Azen geeft je twee veelbelovende handen die je een kans geven om blackjack te krijgen. Het nadeel is dat er maar één kaart genomen kan worden na elke Aas.

Altijd 8’en splitsen
Als je 8’en niet split hou je een enorm slechte hand over, een harde 16. Dat is in veel gevallen de slechtste hand mogelijk. Splitsen is statistisch winstgevende dan hitten op de harde 16, zelfs als de dealer een Aas toont.

Altijd 9’en splitsen tegen een 9 van de dealer
Een paar negens betekent een sterke hand van 18. Als de dealer een 9 toont dan heeft de dealer het voordeel. Het voordeel voor de dealer kan verkleind worden door het paartje negens te splitsen.

Altijd 9’en splitsen tegen een 6 van de dealer
Een paar negens is een sterke hand, helemaal tegen de 6 kaart van de dealer. Statistisch gezien is het winstgevender om het paartje negens te splitsen.

Splits nooit twee tienen
Als je twee tienen splitst dan gooi een hele goede hand weg terwijl je niet weet wat je ervoor terug krijgt. Zelfs als de dealer een 6 toont dan is het niet een goede keuze om twee tienen te splitsen.

Splits nooit twee vijven
Twee vijven is een prima starthand. Met deze hand is het zelfs vaak winstgevend om te verdubbelen. Het is niet een goede keuze om deze hand te splitsen.

BetCity

BetCity

Bonus:€ 100

0 free spins.

Nu spelen