Wil jij die bonus van 0 en 100 free spins bij BetCity?

Blackjack termen

Hit

Als een speler ervoor kiest om nog een kaart te nemen als de eerste twee kaarten gedeeld zijn. Je kunt zo vaak een kaart nemen als je wil, zolang je maar niet bust gaat en over 21 punten gaat.

Als je ervoor kiest om niet meer kaarten te nemen. Dit staat gelijk aan passen. Dit gebeurt meestal als de speler een hand heeft die hij wil spelen en de dealer een slechte open kaart toont.

Double of Double Down

Deze keuze wordt gesteld als de eerste twee kaarten gedeeld zijn. Als je voor een double down kiest dan heb je doorgaans een goed vertrouwen op de derde kaart zodat je meer kunt winnen.

Split

Een split kan gedaan worden als een speler twee precies dezelfde kaarten in gedeeld heeft kregen. Bij een split deel je de twee kaarten op en ga je met elke kaart een nieuwe hand maken. Dan heb je dus twee inzetten.

Surrender is een mogelijkheid voor spelers om de kaart op te geven als ze bijvoorbeeld het gevoel hebben dat ze niet kunnen winnen van de dealer. De helft van de inzet krijg je terug bij Surrender.

Bust of Break

Als de waarde van kaarten meer dan 21 wordt dan ben je bust. Je verliest de ronde direct en de chips gaan naar de bank.

LogoCasinoBonusFree SpinsSpelen
BetCityBetCity0100Spelen
Circus.nlCircus.nl€ 2500Spelen
Jacks.nlJacks.nl€ 1000Spelen

Als je op Insurance drukt dan neem je een verzekering voor als de dealer’s hand een blackjack is. Je betaald een halve inzet voor de verzekering.

Soft

Een Aas en een kaart met een waarde lager dan 10 wordt een Soft hand genoemd. Door de Aas in de hand wordt de handwaarde flexibel. Bijvoorbeeld; een Aas 6 hand kan immers voor 17 tellen maar ook voor 7.

Hard

Een hand zonder een Aas wordt een harde hand genoemd. De waarden van een hand zonder Aas zijn definitief.

BetCity

BetCity

Bonus:0

100 free spins.

Nu spelen